Meni
Animacija za djecu

Animacija djece je odlično riješenje za sve vrste proslava u kojima prisustvuju djeca. Naši animatori osmišljavaju program animacije koji je zabavan, veseo i prilagođen Vašem događaju. Gdje god da pravite zabavu, u restoranu, hotelu, igraonici ili u kući, naš veseli tim dolazi kod vas i donosi puno igre, smjeha i dobrog raspoloženja. Uz naše animatore djeca će se osjećati sigurno, zadovoljno i srećno.  

Bioskop na otvorenom

Želite li zabavu pod otvorenim nebom? Ovo je idealno rešenje za zabavu na plaži ili u dvorištu. Pored mogućnosti gledanja animiranih filmova, djeca mogu uživati u plesu i pjesmi, gledajući omiljene spotove na velikom Disney ekranu.

Zabava sa maskotama

Možete li zamisliti izraz na licu djeteta kada se njegov omiljeni junak iz crtanog filma pojavi na zabavu? Naši animatori se oblače u kostime Mickey Mouse, Minnie Mouse, Nodi, Pepa prase, Sunđer Bob, Hello Kitty, Frozen, Winnie pooh, Paw Patrol i druge sa ciljem da slavlje Vašem miljeniku učine posebnim. Maskota po Vašem izboru će iznenaditi djecu svojim dolaskom, plesati i igrati što za najmlađi uzrast predstavlja pravo oduševljenje.

Zabava sa princezom

Svaka djevojčica mašta da postane princeza. Kroz ovu zabavu njeni snovi postaju stvarnost. U ponudi imamo luksuzne kostime princeza Rapunzel, Uspavana ljepotica i sirene Ariel koje oblače naše animatorice. Zabava “kako postati princeza” uključuje princezu po izboru, bajku, pjevanje, ples, bonton, igrice prilagođene uzrastu djece sa asesoarom za princeze i šminkanje. Pitajte nas za mogućnost kostimiranja slavljenice u princezu.

Gusarska zabava

Uz gusarsku muziku i efekte, potragu za blagom i savlađivanje prepreka, djeca će doživjeti pravu gusarsku avanturu. Slavljenik i njegovi drugari dobijaju mačeve od balona, tako da je borba gusara neizostavni dio ove zbave..

Super heroj zabava

U ovoj zabavi dječaci postaju pravi heroji. U ponudi imamo spidermana, supermana i betmena. Kroz ovu zabavu djeca uče kako da postanu super heroji. Zabava uključuje heroja po izboru i tematske igre sa našim rekvizitima.

Klovn

Zabava sa klovnom donosi puno smjeha i zabave! Program obuhvata razne igre i plesne performanse, kao i modeliranje balona i balone od sapunice.

Mađioničar

Želite li da za rođendan svom mališanu priuštite nešto posebno, što će ludo zabaviti njega i njegove drugare? Nazaobilazan je madjioničar sa svojim sjajnim trikovima koje vrijedi vidjeti. Program je u vidu predstave i traje do 40 min što je sasvim dovoljno da se djeci održi pažnja. Program je interaktivnog karaktera. Kada je u pitanju rođendan, kroz mađioničarski trik, slavljenik od mađioničara dobija poklon. Program naizgled kratko traje, ali utisak koji ostavlja dugo se pamti i prepričava.

Crtanje po licu

Specijalnim bojama za lice pretvaramo nasmijana dječija lica u leptiriće, ribice, gusare, princeze, mačkice, štrumfove i razne likove iz crtanih filmova i bajki koje djeca obožavaju. Za crtanje po licu koristimo proizvode koji prijaju koži, koji su netoksični i lako se skidaju vodom.

Modeliranje balona

Modeling baloni su omiljeni kod mališana. Možemo da napravimo specijalnu kreaciju od balona za slavljenika, ali i razne modeling figure za njegove drugare: životinje, cvjetiće, kape, krune, mačeve itd., tako da svaki mali gost na rođendanu dobije poklon kojim će biti oduševljen.

DJ & Disko

Disko zabava je idealna za djecu koja se osjećaju “odraslom”. Pravimo diskoteku u bilo kojem zatvorenom prostoru. Pratimo trendove u pogledu muzičkih hitova. Djeca dobijaju disko rekvizite i uživaju u plesu i specijalnim efektima.

Karaoke

Ovo je idealna zabava za djecu koja vole da pjevaju. Potrebno je samo da iz naše široke ponude pjesama, domaćih ili stranih, odaberu omiljene i čitajući tekst sa ekrana učine zabavu na kojoj će se svi veseliti i pjevati. Voditelj na kraju programa proglašava pobjednika. Efekt mašine po izboru se posebno naplaćuju: mašina za dim, mašina za balončiće, laser.

Sportska zabava

Sportska zabava za djecu uključuju razne aktivnosti i igre (društvene, sportske, šaljive, igre memorije, igre znanja, igre vještina, trikove, slagalice), razna takmičenja, kvizove i edukaciju. Program uključuje sve rekvizite neophodne za realizaciju, kao i profesionalno ozvučenje.

Zabava sa ljutom ptičicom

Djeca vole da se takmiče, a ovo je igra u kojoj svi treba da pomognu ptičici da uništi prasiće i sačuva njena jaja. Tokom interaktivnog programa djeca uživaju u igri, takmičenju i plesu sa ptičicom. Program prati profesionalno ozvučenje.

Pinjata

Pinjata je tradicionalna meksička igra koja se igra prilikom raznih proslava, a naročito na dječijim rođendanima. Pinjatu možete poručiiti kod nas najmanje tri dana prije dostave. Pinjate se ručno rade, a pravimo ih za djecu i odrasle. Najradosniji trenutak nastaje kada se razbije pinjata, jer se tada dolazi do njenog sadržaja. Možemo ih puniti balonima, slatkišima i igračkama za djecu, dok se pinjate za odrasle pune po želji naručioca. Pinjata se radi u oblicima koje sami odaberete.

Predstave za djecu

Osmišljavamo dječije predstave za razne prilike i sa različitom tematikom. U našoj realizaciji su predstave za djecu: Mikijeva tajna, Nodi kreće u školu, Čekajući Deda Mraza, Imam nešto važno da ti kažem, razmažena princeza i dr. U ponudi imamo i lutkarske predstave. Naše lutkarske predstave su interaktivne, poučne i sa puno smjeha pa su lako razumljive i zanimljive djeci. Traju oko 20-30 minuta, što je sasvim dovoljno da se održi pažnja djece najmlađeg uzrasta.

Uskršnja zabava sa zecom

Za Uskrs su vezani običaji koji posebno raduju djecu. Najveće uživanje za njih je kada mogu da učestvuju u farbanju i ukrašavanju jaja. Kroz naše kreativne radionice, djeca uče različite tehnike ukrašavanja jaja, a pri tome ih zabavlja Uskršnji zeko. Na kraju programa nagrađujemo najljepši rad i organizujemo takmičenje u kucanju jajima.

Novogodišnji program sa Deda Mrazom

Želite li da Deda Mraz donese paketić Vašem miljeniku na kućnu adresu? Bogata novogodišnja ponuda uključuje profesionalne kostime Deda Mraza, animatore, Novogodišnju predstavu, Novogodišnju balonsku dekoraciju i ukrašavanje prostora, djeljenje paketića kao i cjelokupan novogodišnji program. Ukoliko Vam je tokom Novogodišnjih praznika potreban samo Deda Mraz, pozovite nas, jer u ponudi imamo više profesionalnih kostima.

Maskembal

Djeca jako vole da se maskiraju. Oni se rado pretvaraju u svoje omiljene likove iz crtanog filma, bajke ili mašte. Tako maskirani učestvuju u zabavi i plesu, a na kraju defiluju kako bi odraslima prezentovali likove koje predstavljaju. Defile je uvijek praćen odgovarajućom muzikom, kao i aplauzom od strane roditelja i prisutnih. Djeci pomažemo oko oslikavanja lica, a ujedno radimo na pripremi i organizaciji kompletnog programa.

Animacija za grupe djece iz inostranstva

Animacija je prilagođena za organizovane grupe djece iz inostranstva koja odmor provode u Crnoj Gori i borave u odmaralištima i hotelima. Animacija predviđa grupe od 50 do 200 učesnika, kao i rad sa manjim grupama. Naš program prilagođavamo različitom uzrastu i može da obuhvata jutarnju, dnevnu i večernju animaciju. U saradnji sa svojim partnerima, možemo za njih da organizujemo zabavno-edukativne izlete.

Ostale zabave za djecu

Organizujemo i druge vrste zabava za djecu: ples mažoretki, pjena party, kreativne radionice, igre bez granica itd.
Podijeli ovu stranicu na
Kontakt podaci
City kvart L2/4, 81000 Podgorica,
Crna Gora

+382(0)69 258 080
+382(0)67 565 885
info@eventmontenegro.com