Meni
Zabava za odrasle

Ukoliko organizujete proslavu i želite da ona ostane u sjećanju Vaših gostiju kao jedan izuzetan događaj, predlažemo da odaberete neki od naših zabavnih programa u kojem ćete uživati i Vi i Vaši gosti. 

Mađioničar

Mađioničar nudi predstavu interaktivnog karaktera uz pregršt interesantnih i nevjerovatnih trikova.  

Muzika uživo

Možete se opredjeliti za instrumental muziku i omogućiti Vašim gostima da uživaju u opuštenoj atmosferi uz zvuke gitare, violine ili saksofona. Ukoliko se opredjelite za harmoniku, muzički bend ili DJ-a, Vaša zabava će sigurno poprimiti veseliji tok, a od svojih gostiju možete očekivati ne samo da zapjevaju već i da zaigraju.  

Plesovi

Ukoliko želite da goste obradujete zabavno-scenskim programom, predlažemo moderan ples, balet, salsu ili trbušni ples, kao izvrsnu zabavu u kojoj prisutni mogu da se opuste i uživaju.  

Ples sa vatrom

Ples sa vatrom je rijetka disciplina opasnog egzibicionizma. Iskusni plesači snagom svoje volje i koncentracije drže pod kontrolom vatrene baklje, koje velikom brzinom, ali sa velikom preciznošću, vrte oko tijela. Ovu kombinaciju igre, gimnastike, pokreta iz borilačkih vještina i muzike publika voli zbog efektnog izgleda.  

Folklor

Folklor čine razni muzičko-scenski prikazi. Narodna kola i plesovi koje izvode članovi folklora, predstavljaju se dobro osmišljenim koreografijama iz raznih krajeva Crne Gore, a svaki nastup je scenski efektan i originalan.  

Pjena party

Pjena party je nezaboravna zabava. Pjena je potpuno neškodljiva za ljude i okolinu, prijatnog je mirisa, ne iritira sluzokožu i ne isušuje kožu. Kontaktirajte nas unaprijed zbog usklađivanja termina i rasporeda.  

Karikaturista

Ukoliko se odlučite za karikaturistu koji će tokom proslave crtati lica Vaših gostiju na jedan smješan i zabavan način, sigurni smo da će svi prisutni dugo prepričavati detalje sa Vaše zabave. Rezervaciju je potrebno napraviti najmanje pet dana prije događaja.  

Barmen show

Ukoliko želite da na Vašu zabavu dođe barmen, Vaši gosti će uživati ne samo u atraktivnoj vještini žongliranja sa bocama, već i u ispijanju najboljih koktela. Uz energičnu muzičku podlogu, barmen će pokazati svoje profesionalne sposobnosti, umjeće i spretnost. Rezervaciju je potrebno napraviti najmanje pet dana prije događaja.  

Aqua aerobik & aqua dance

Aerobik u vodi je zdrava aktivnost koja tijelo održava u idealnoj formi. Vježbe u aqua aerobiku su raznovrsne, a prednosti su mali rizik od povrede, rad na cijelom tijelu, prijatan način vježbanja na otvorenom, posebno u vrelim danima. Kako bi ovaj oblik zabave bio što zanimljiviji kombinujemo muziku i pokrete u vodi, tj radimo aqua dance ili "ples u vodi". Poznavanje stranih jezika, inovativnost u pogledu koreografija, ljubaznost i srdačnost je odlika naših animatora što gosti brzo prepoznaju. 

Podijeli ovu stranicu na
Kontakt podaci
City kvart L2/4, 81000 Podgorica,
Crna Gora

+382(0)69 258 080
+382(0)67 565 885
info@eventmontenegro.com